A függöny funkcióját tekintve alkalmas bejárati, beltéri és teraszajtókon a bogarak, hő, huzat és belátás elleni védelemre, valamint a belső terek elválasztására. Esztétikailag a megfelelő színt megválasztva harmonikusan illeszkedik a lakás berendezéséhez, és akár a többi lakástextília, emeli az otthon hangulatát.

 
Alapanyaga polipropilén és poliészter kombinációja. 90*190 cm (+5 cm tartóléc) alapméretben, jelenleg 15 színben készül. Az alap (barnás) színeken kívül igyekszünk a színválasztékot az aktuális trendeknek, és a vásárlók igényeinek megfelelően alakítani. Az alábbi színminták alapján lehet választani.
 
térelválasztó függöny
 

Normál méreten kívül (90*190) egyedi méretek készítését is vállaljuk, pár napos határidővel, akár szélességben, akár magasságban tér el az alapmérettől, sőt ferde terek (lépcső alatti részek) lezárást is meg lehet oldani a térelválasztó függönyökkel. A szálakat barna vagy fehér műanyag sínre fűzzük, attól függően,hogy melyik illik jobban a függöny színeihez. Azok a színek kerülnek fehér sínre, amelyeknél a függöny anyagaiban is van fehér. Ha mégis más színű sínre szeretne függönyt, ezt kérjük a rendelés leadásakor jelezze. A műanyag tartósín szétszedhető, onnan a függönyszálakat ki lehet fűzni, műszálas anyaga lévén 30 celsius-fokon semleges mosószerrel kézzel vagy gépben mosható, és kímélő centrifugálás (700 ford./perc) után a sínbe visszafűzhető.[/dropcap]
 
Bármilyen kérdése merül fel a termékkel kapcsolatban, keressen minket!
 

Csiribiri térelválasztó függönyök - Ajtófüggünyök - Dzsungel függönyök - Zsenilia függönyök - Lián, hurka, függönyök.

Csiribiri térelválasztó, ajtófüggönyök gyártása viszonteladók és lakosság részére egyedi méretben is.